TÄNK OM ATT FÅ VARA MED OM DETTA IGEN.

Jessica och Sanna, två tjejer som jag träffade under min resa till Tanzania har nu åkt tillbaka till volontärplatsen vi var på för att spendera kommande halvår på denna overkliga plats. Jag är så avundsjuk! All lycka till er.

Tänk om..





.. jag fick träffa er igen...  




Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej Carro!

Följde din blogg då du var volontär i Tanzania. Har nu också funderingar på att åka och tänkte om du ville dela med dig lite om hur du ordnade din resa? :) Vilken organisation åkte du med? Hur mycket kostade det? Hur länge stannade du?

/ Hanna (:

2011-12-21 @ 20:27:58
Postat av: Carro till Hanna

Hej Hanna!

Ursäkta för mitt sena svar men jag har inte sett din kommentar förrens nu, bloggar mest på min reseblogg nu. Kul att du har följt min blogg! :) Jag gjorde det ganska enklet för mig, sökte runt på volontärresor på nätet och hittade volontarresor.se (jag visste att jag ville till Tanzania) Jag ringde dom och efter så bokade jag, lätt som en plätt! Har inte ångrat mig en sekund :) (Det enda dåliga är priset, det är DYRT! Jag kan inte säga priserna rakt av men det står på sidan) Jag var borta sammanlagt 6 veckor, med tio dagar på Zanzibar. Tveka inte att göra en sån här resa men kolla runt lite på andra ställen också, kanske du kan hitta bättre priser plus hade någon sagt till mig, stanna längre hade jag gjort det. Det tar ett tag att lära känna människorna och våga ta egna initiativ! Lycka till :) / Caroline

2012-01-10 @ 23:49:18
URL: http://carroonroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0